Såhär kan jag leva

/ 80 kg i benpress, Gymma, Leva, Motstånd, Njutning / Permalink / 0
Nej men för att kommentera gårdagens inlägg. Jag hade lite panik där ett tag. Och som bekant så känns det alltid som att jag alltid hela tiden mått precis så som jag mår i given stund. Så igår kändes det som att hela världen var ett helvete. Idag å andra sidan mår jag som en fisk i vatten!
 
Kände lite motstånd när jag gick upp i morse. Funderade på att stanna hemma igen. Men jag kom fram till att jag bara kommer må dåligt av att vara hemma en hel dag till utan planer. Så jag gick med tunga steg iväg. Men dagen blev fantastisk! Det var lugnt på jobbet, nästan alla är lediga. Så det var väldigt lugnt och skönt och jag fick arbeta på mest för mig själv. Och det går alltid lättare att arbeta ensam, så jag var nöjd. Efter jobbet gick jag direkt hem och bytte om till träningskläder. Gymmade i två timmar. Tog god tid på mig i varje övning och det kändes som att jag fick ut det mesta av passet. Slog mitt rekord och pressade 80 kg med benen. Och då gjorde jag ändå 8 repetitioner! Fast jag tror att jag kunde gjort ännu mer. Men det är långt mycket mer än vad jag gjort tidigare så jag tar det lite lugnt och lämnar 90 kg till nästa underkropps-pass.
 
Kommit hem och lagat mat för en gångs skull. Njutit av maten och duschat länge i varmt vatten. Såhär som det varit hittills idag. Så kan jag tänka mig fortsätta att leva. Det är så här jag vill ha det. Nu är det några timmar kvar tills jag ska sova. Lite rädd för att ångesten kan hinna ikapp mig. Men jag tänker göra mitt bästa för att hålla den borta. Tänkte börja med lite serier och kanske avsluta med lite målande. Hoppas din dag varit fantastisk! Och om inte så hoppas jag på bättre lycka imorgon.
Till top