SATS inspirerar

/ Framtiden, PT, SATS / Permalink / 0
Ah, ett lunchpass på SATS sitter inte fel. En sådan härlig morgon! Vakna och gå upp när jag känner för det, äta frukost långsamt, titta på lite serier. Gå till gymmet och svettas en stund, duscha och komma hem igen. Äta lunch och läsa en tidning som jag hämtade på gymmet. Livet är riktigt trevligt ibland!
 
Jag har aldrig varit på SATS förut och tränat men jag blev jätteinspirerad. Det var stort och öppet, snyggt inrett och gav allmänt en väldigt trevlig känsla. Det kändes också som att alla människor som var där och tränade hade en särskild energi omkring sig jämfört med många andra gym. Alla verkade vara väldigt positiva, målmedvetna och älska träning på ett annat sätt än vad jag sett förut. Först kändes det lite skrämmande, vad gör jag här bland alla atleter? Men sen började jag tänka att vad roligt att alla är så glada och friska, varför är inte alla människor såhär?
 
Det är så kul att träna och man blir så glad. Jag känner mig starkare för varje gång och jag känner mig mentalt stark för att jag får träningen gjord. Det bättrar på självkänslan och jag känner att jag kan slappna av under resten av dagen på annat sätt när jag vet att jag har tagit ut kroppen ordentligt. Jag känner mig snyggare och coolare och jag känner mig allmänt som en bättre version av mig själv.
 
Nu har den här tanken väckts igen som jag hade för några år sedan. Vad kul det skulle vara att bli personlig tränare! Kanske inte som ett heltidsjobb jag kommer ha hela livet. Men som en bra och rolig utbildning att ha genomfört och kul deltidsjobb som ger erfarenhet. Det skulle verkligen vara superkul, ju mer jag får lära mig om träning och hälsa desto roligare bli det. Och att hjälpa andra människor har hela tiden också varit ett mål för mig. Känns som en fantastisk kombination! Dock blir ju detta efter att jag har dansat klart i Härnösand och gjort GMU i sommar. Det är kanske det som händer därefter? Jag vill ju söka Danshögskolan som bara har antagning vartannat år, och inte inför nästa år. Så jag skulle ändå behöva hitta på något kul att göra under ett år eftersom den här dansutbildningen bara är ett år lång.
 
PT-utbildningar kan nog vara olika långa men sen vill jag ju hinna arbeta med det ett tag också innan jag antar nästa utmaning. Det är ju förresten alltid bra att vara breddad, att jag har erfarenhet både inom dans och träning skadar ju aldrig oavsett vad jag kommer göra i framtiden. Fast sen har vi teaterdelen också som på sätt och vis inte ligger allt för långt ifrån dans. Det vill jag ju också utveckla förr eller senare. Det kommer det med. Allting är så kul! Ser fram emot allt som kommer hända i framtiden. Mitt liv är det bästa livet som finns, eftersom jag fått välja helt själv vad jag vill göra med det!
Till top