Rekord!

/ Dumbo, Löpträning, Pilates, Rekord, Stolt / Permalink / 0
Hej hej bloggen!
 
Kan ju börja med att säga att trots att jag var rätt så motvillig att träna idag så slog jag tre rekord i min löpapp. Det ena var antal förbrända kalorier, sånt räknar jag inte så det spelar ingen roll. Men det roliga var att när jag väl kom ut och sprang så kände jag för att ta en ny väg så jag bara valde väg för stunden. Det blev ungefär samma längd som de gånger jag sprungit senast. 4,26 km denna gång hur som heslt.Tror min vanliga löprunda är 4,3 ungefär?
 
Hur som helst jag höll en medelhastighet på 6:08 min/km! Normalt håller jag 6:35 min/km. Dessutom har min vanliga runda ca 77 meters stigning. Denna gång blev det 174 meters stigning. Så till på köper sprang jag inte bara snabbare utan också i fler och större uppförsbackar! Särskilt stolt är jag med tanke på hur dåligt det gick senast jag sprang.
 
Igår blev det pilates igen. Blev inspirerad av hur jobbigt och svårt det var. Samtidigt som det påminner mig om balett lite, att det är så viktigt med teknik, att stabiliteten kommer från center (magen) och att alltid tänka på förlägning. Så det hjälper mig att komma in i danstänket igen. Fick rätt mycket träningsvärk i magen av gårdagens halvtimme.
 
För övrigt såg jag på Dumbo till frukost imorse. Nån mer än jag som sett den filmen på sistone och lagt märke till LSD tripen de lagt in!? Samt så har jag inte alls förstått tidigare hur Dumbo fick sitt namn. Blev jätteledsen. Fast det är en fin film i övrigt om att inte ge upp och att det finns något fint hos alla som väntar på att komma fram.
Till top