Trött, ledsen, ful, glad

Tankar/känslor / Frukost, Ful, Gym, Komplicerad, Lunch, Mycket, Nervös, Nytt jobb, Orolig, Repa, trött / Permalink / 0
Desto bättre jag trivs nu blir jag gladare och mer energi går åt. För ju mer jag trivs desto mer vill jag faktiskt gå till jobbet och göra mina kollegor stolta. Jag anstränger mig till tusen för att göra det bästa jag kan. Sen förra veckan har jag gått upp nästan varje morgon och gymmat. Ansträngt mig för att göra en värdig frukost, gröt, ägg och massor av smoothies. Gick utbildning hela förra veckan för att lära mig allt i mitt nya jobb som jag bör veta. Och jag repade onsdag och torsdag kväll tre timmar åt gången. Jag har varit så spänd och nervös och orolig att jag behövt gå och kissa ungefär stup i kvarten. Och magen har varit väldigt orolig också. Sovit har jag ju gjort sådär. Och i helgen hade jag som tur var inte mycket mer att göra än rep på söndagen. Jag sov stora delar av helgen för att ta igen veckan. Den här veckan kommer se ut ungefär likadant. Gymma, jobba, tvätta kläder/laga mat/städa, repa, sätta upp affischer måste jag klämma in där nånstans och skapa flyers (som också ska upp), gå på fest och nånstans kanske få slappna av?
 
Jo en annan grej som bidragit till stressen har ju varit att jag glömt min matlåda varenda dag hittills på jobbet så även idag. Och vi har 45 minuters lunchrast och jag hinner nätt och jämt antingen gå hem och äta om jag har en färdig matlåda jag glömt (men jag måste småspringa och bli svettig och hann inte riktigt äta upp alla mat) alternativt gå snabbt till ica och köpa en sallad vilket också innebär att kasta i sig maten mer eller mindre. I fredags glömde jag mitt schema på jobbet och hade ingen aning om när jag skulle börja idag. Så jag tog det säkra före det osäkra och var på jobbet klockan åtta, visade sig att jag började tio... Jag fick dock ett fint bemötande och blev beviljad att flytta fram schemat under dagen två timmar. Men gissa om det varit något som gnagt i mig under helgen att jag inte vetat.
 
När jag blir stressad blir jag trött. Blir jag trött så blir jag ledsen. Blir jag ledsen så tycker jag att jag ser ful ut. Tycker jag att jag ser ful ut så är nästan allt hopp ute. Men samtidigt har jag sällan varit så glad ändå och mått så bra som senaste veckan. För jag trivs ändå ganska bra. Fast jag hatar det. Ack så komplicerad människan kan vara.
 
 
Till top