Jag kan bli allt jag vill

/ Permalink / 0
Ack vad min kropp längtar efter dans! Jag känner mig blyg och ovan, men längtar efter att släppa mina hämingar fria för vinden. Vill dansa så det viner om mig!
 
Idag på väg hem från jobbet där jag gick i regnet hejdade jag mig. Började gå långsamt, försökte insupa varje ögonblick och njuta av varje stund. Upptäckte mig själv med att att gå alltför stora och snabba steg igen efter bara någon sekund. Men jag hejdade mig igen för att känna doften av regn mot asfalt. Då slog det mig. Jag var så lycklig i den stunden.
 
Allting kändes möjligt. Allting var helt solklart. Jag kan göra precis allt jag vill och jag kan bli precis allt jag vill. Det finns inga bekymmer. Ingen oro. Jag kan bli dansare eller koreograf, jag kan bli politiker eller bonde vadhelst jag önskar. Det finns inga hinder. Så underbar känsla. Den bara drabbade mig. För att sedan långsamt avta.
 
Men jag ska minnas den stunden, spara den till en vacker dag och påminna mig själv om att jag kan faktiskt göra allt jag vill. Det finns inga hinder. Allt som jag kan fantisera ihop kan också bli verklighet.
 
Till top