Mycket nu

/ Permalink / 0
Tre personer har hört av sig idag och gett mig goda råd och sagt snälla saker och jag har gråtit. Det är en sån lättnad att få någon sorts respons. Någon ser mig! Ganska ofta tänker jag att jag har ingen familj eller vänner. Och jag vågar inte ta första steget och höra av mig till någon ifall att jag är oönskad. Ibland svarar jag inte i telefon när någon hör av sig för att vara sällskaplig. För jag är rädd att personen i fråga känner sig tvingad att höra av sig för att det var länge sen eller nåt i den stilen. Att det inte är äkta, du vet bara inte om än hur tråkig du tycker att jag är. Och det är ingen som gjort sig förtjänt av detta. Varken ni eller jag.
 
Det kan räcka med en tung blick, ett ord som jag missförtår, en känsla i atmosfären jag uppfattar. Och jag faller inombords. Och jag vet att mitt liv, min situation, mina förutsättningar inte förändras när mina känslor vacklar. Det är dock svårt att acceptera.
 
Tack till er. Det gör jättestor skillnad för mig när någon hör av sig till mig. Verkligen tack!
 
 
Dom här bilderna tog jag igår kväll, blev väldigt nöjd! Jag tycker det är svårt med inställningarna på kameran hur jag ska göra. Men jag testar mig fram. Och eftersom jag tycker sånt är svårt så har jag extra svårt att ta bra nattbilder så nu är jag verkligen glad!
 
Igår kväll skulle jag och Mikael göra entrecoute. Mikael öppnar förpackningen och vi möts av en stark odör som ligger som lägger sig tjockt i hela lägenheten. Jag googlar lite och hittar att det är fler människor än vi som köpt entrecoute från Brasilien på Ica. Som inte har gått ut. Som ser jättefin ut! Men med en stank som säger att det här köttet bör inte ätas! Så vi går tillbaka till Ica och får tillbaka dubbelt så mycket pengar som den kostade. För Ica har tydligen en färskvaru-garanti som ger tillbaka 200 %. Schysst! Tänker vi och skojar om att vi borde köpa mer dyrt och dåligt kött, det här kan man ju verkligen tjäna på! Vi ser att samma kött fortfarande säljs och tittar busigt på varanadra.
 
Men vi bestämmer oss ändå för en älgstek istället samt lite annat. Vi vill ha något att äta för kvällen nu och inte springa fram och tillbaka till affären med dåligt kött. Så går vi vi hem med älgsteken istället och hoppas att den är bättre. Vi öppnar förpackningen och möts av en precis lika hemsk lukt. Vad i hela friden nu då!?
 
Ska jag skratta eller gråta? Mikael går tillbaka med älgsteken och även två mangos vi köpte samma kväll som visade sig ha en konstig färg. Och han fick tillbaka pengarna dubbelt upp för det med. Vilken lycka, vi tjänade 270 kr på det här! Till slut blev det middag på kalvytterfilé, hemgjord svampsås, råstekt potatis i vitlök och babyspenat. Och jag skojar inte när jag säger att det måste vara det mest fantastiska jag ätit på länge nu!
 
Det var så otroligt gott! Jag hade världens matorgasm hela kvällen sen. Dessutom hade vi årets glögg till efterrätt. Så sjukt lyxigt vi har det! Helt otroligt.
 
Vi spolar fram tiden till idag! Jag började morgonen med att tänka att jag vill inte göra pilates idag. Så jag tog mig i kragen och gick ut och joggade istället. Och jag vet att mina öron är känsliga för vinddrag. Jag visste att jag skulle få ont (jag måste köpa en mössa snarast). Men tusan jag skulle ut ändå. Jag måste ha disciplin! Jag ska träna varje vardagsmorgon på ett eller annat vis. Så jag gick ut ändå. Och joggade. Tre km eller vad det kan ha varit. Och halva tiden höll jag fast mitt hår med händerna över öronen som ett skyddande lager mot vinden. Det gjorde så ont! Det bultade i en timme efter att jag kommit tillbaka också. Det kändes som om något stuckit nålar genom mina trumhinnor och bundit mina lungor med kasslernät så jag inte kunde andas ordentligt. Så bra kondition har jag!
 
Hoppas att jag kunnat inspirera någon som tycker det är lika jobbigt som jag att springa och att träna hemma. Det kändes inte bra efteråt, det kändes inte skönt eller fritt eller nånting. Det var rätt hemskt faktiskt. Men jag vill nå den där nivån då det blir lätt. Och jag vill ha en snyggare kropp. Så det så. Och jag vill må bra. En viktig punkt i välmående är fysisk aktivitet. Det är dock okej att se ful ut när man är ute och joggar. Jag kommer ju bli snygg sen, eller hur? Så nu får du också pallra dig ut och visa att du är lika bra eller bättre än mig!
 
 
 
Nu håller jag på att göra djävulsmuffins (tack Cajsa för fantastiska muffins förra hösten!!!) till Mikael som tack för att jag får bo här. Du fötjänar lite treatments! Särskilt som jag inte betalat för mig än. Kram och gos på dig! Dom håller på att svalna nu och har inte fått sin glasyr på sig än. Jag är dock orolig att det blev för mycket smet och för lite formar och att de är för mjuka fortfarande. Eller rent av ganska kladdiga på insidan.... Nåväl vi får se!
 
 
Till top