So long!

/ Permalink / 1
Då var det dags för avresa då!
 
Spännande. Nervöst. Stressigt. Mikael jobbar fram till 13 och till dess ska jag hinna städa, tvätta, äta och duscha. Och då får vi inte glömma att jag knarkar ipren och hästliniment (fråga inte) för att alls kunna röra på mig för träningsvärken. Aldrig varit med om liknande! Upprepar, vikter är inte att leka med! Kids, do not try at home. Eller gör det förresten, vad är det värsta som kan hända?
 
Hur som helst, 14 åker bilen. Svishar förbi och hämtar saker hos mig. Sen till Eksjö för att bidra till god stämning i familjen. Vid midnatt nån gång anländer vi till Simrishamn och Cajsa! Efter lunch imorgon drar vi vidare till Lund för att hämta upp en vän, för att åka till Köpenhamn och spendera dagen där. Och precis hinna köra till Hamburg innan vi däckar där nånstans (vet inte var än) imorgon kväll. So long my friends!
 
För övrigt kan det ju vara lite av intresse vad som hände igår kväll. (Bilder!!) Det tog 40 min att gå till "stranden" och det var packat med folk. Salladen blev god. Det är bra. Vattnet är varmare nu än för en vecka sen. Mikael hotar med att släpa ner mig i vattnet om jag fortfarande inte badat ute vid det laget vi är i Spanien. Kan inte ro för att jag plötsligt tycker det är obehagligt. Det är mörkt, djupt och kallt! 
 
Övriga händelser från den kvällen: en båt cruisade runt vid stranden innehållandes tre muskulösa killar med tatueringar och en smal solbränd tjej med stora bröst som dansade till deras höga musik. Tätt med folk som det var på bryggan så hörde jag många runt omkring sucka, skaka på huvudet och säga "Nej men fy fan" och annat liknande. Så tänkte jag också, erkänner. Sen kom jag på mig själv med att vara typiskt svensk. Är det överdrivet att tycka att de var lite töntiga?
 
Vidare, vi gick till Sthlms glasshus som har sjuttioelva olika smaker de gör själva. Vi åt glass. Tyckte det var fantastiskt gott. Gick hem till Mikaels pappa och drack ingefärste, 30 minuters promenad. Med en extra workout på vägen! En varmluftsballong landade mitt på vägen och bad folk omkring hjälpa till att flytta på dem. De var tvugna att nödlanda för att ett plan skulle kunna landa i Bromma. OKEJ, nog med text. We want pics. Here you go!
 
VI HÖRS OM TVÅ VECKOR :D
 
Till top