Kaloriunderskott + blodbrist = dålig kombo

Tankar/känslor / Permalink / 1
Kombinationen fasta (och därmed kaloriunderskott), dålig i magen (ätit ännu mindre än annars och varit allmänt svag, illamående och ont i magen), förlorat blod (eftersom när jag skär mig nuförtiden så skär jag inte bara lite grann) plus mens samtidigt är och har inte varit den bästa. Jag känner mig så sjukt svag i kroppen. Jag pustar och stönar, orkar knappt stå, gå, prata eller skriva. Har nästan konstant en känsla av panikångest i kroppen, dvs känns som om jag håller på att svimma eller dö. Idag har jag dock varit enormt stark fast jag känt mig så svag. Jag har spenderat dagen ute i vårsolen med min lillebror (och sambon är alltid med såklart). Vi har hängt på lillebrors rum och jag har tittat på lite när han spelat datorspel. Han följde med oss till Espresso house och jag skrev ca tusen ord på en scen till boken (mot slutet tog jag en stesolid, livet blev helt enkelt outhärdligt). Och så har jag instagrammat lite. Vill ni se på bilder och videoklipp så klicka på bilderna nere till höger (om du surfar på dator).
 
Vi åkte buss hem och när jag kom innanför dörren så bara slängde jag mig i soffan och låg där halvdöd i en halvtimme eller så. Nu sitter jag ändå här och skriver igen, sambon lagar mat. Det brukar bli så. Fast nu är det ju värre än normalt. På vägen orkade jag med att vi svängde förbi Ica och köpte bla tabasco och vitaminbrus för kvinnor. Eftersom jag äter mindre nu och också tappat mycket blod så är det bra med extra vitaminer och framförallt järn (som finns i de där multivitatminbrustabletterna för kvinnor). Tabascon är ett experiment som min sambo kom på. När jag får så starka impulser att skada mig själv, skrika eller ha sönder saker att jag knappt vet vart jag ska ta vägen; då ska jag testa äta en sked tabasco istället för skada mig själv eller göra något annat dumt. Det är också en typ av smärta och en typ av skada för kroppen. Fast jag slipper riskera att åka till akuten och sy ihop huden och jag slipper förlora massor av blod och bli helt svag i kroppen i flera veckor. För ja, de gånger jag skurit mig ordentligt (som nu sist) så har det tagit flera veckor innan jag fått upp konditionen igen. Det är tungt bara att sitta. Stå och gå är ett helvete.
 
Hur som helst har det varit en bra dag. Trots allt. Nu orkar jag inte skriva mer så tack för mig. Och tack till er som läser. Och om någon annan har någon fråga som ni vill att jag ska besvara så fråga på! Det var ganska kul att skriva svaret och lite av en aha-upplevelse för mig att folk undrar över saker och kanske inte förstår allt jag skriver om. Ja, hur som helst. Ta hand om er! 
#1 - - Anonym:

Prova blutsaft, en fantastisk uppfinning. Och kämpa på bästa du ♥️

Svar: Har tabletter med järn och en hel del annat <3
Viktoria Wahren

Till top