Normal jävla människa

Tankar/känslor / Permalink / 0

Jag har påbörjat blogginlägg flera gånger den senaste veckan och sedan har jag bara struntat i att skriva klart dem. Jag har inte orkat. Får se om det kan bli något av detta idag. Har just varit en timme på min gamla arbetsträningsplats. De skapar dekorationer och pynt av återvunnet material så jag går dit ibland och lämnar mina gamla äggkartonger. Det här är första gången som jag vågat komma till en före detta arbetsplats på en faktisk arbetsdag. När det är folk där. Förra gången kom jag en dag då bara min handledare var där. Det var läskigt nog. Men idag satt jag en timme och pratade med mina gamla arbetskamrater. Och det kändes helt okej!

 

Åtminstone större delen av tiden. Mot slutet så kom det in massor av människor och det gjorde mig stressad så då gick jag. Men ändå! Så imponerad av mig själv. Jag var helt avslappnad och småpratade och drack kaffe som en normal jävla människa. Jag var så cool!

 

Har arbetat hela veckan med mitt inlägg om utmattning och är uppe i strax över fem datorskrivna sidor, 3544 ord eller 15,8 boksidor. Börjar fundera över om jag inte borde spara det här till en faktisk bok, en självbiografi istället. Jag vill ju skriva en någon gång och den kanske inte kommer sälja så bra om materialet redan ligger ute gratis på nätet. Men… Jag älskar att skriva i bloggen så mycket, jag kan inte låta bli. Och jag orkar inte vänta på att det ska bli en hel bok. Jag vill publicera nu på en gång. Så fort det blir färdigt.

 

För er som inte hänger med på Instagram förresten så skulle jag vilja inflika en text här som jag skrev i förrgår samt en text som en vän till mig (@mariewigunsjo) skrev inspirerat av min. Känner mig så smickrad och glad över att jag kunnat inspirera någon! Tja… Sedan vet jag inte om jag har så mycket att säga. Jag sitter och dricker en iste som har alldeles för mycket sirap i sig. Skulle inte beställt den om jag vetat detta. Jag sitter kvar på Espresso House ett tag till och fortsätter nog arbeta på inlägget om utmattning. Så ni har något att se fram emot, ni som gillar långa inlägg vill säga. Ha det så bra allihop!

 
 
 
Till top