Lite av varje

Tankar/känslor / Permalink / 2

Hej mina stjärnor! Får jag kalla er så? Känner mig på humör. Vill nästan skriva en smiley till och med. :o Eller två! xD Jag sitter på Espresso House som vanligt, denna gång med en cold brew som jag tappat ner två sucketter i. Asbra alternativ också till latte om man går på diet.

 

26 grader idag och jag har på mig en klänning som jag inte kunnat ha på två år! I morse testade jag alla kläder som tidigare varit för små, och jag kom i allihop!! Några var lite obekvämt tighta, men ändå. Så nöjd med mig själv! Och ingen hetsbantning heller, lugnt och fint har det gått och går fortfarande. Och nu bajsade en fågel på min klänning… Det här har jag varit orolig för under många år på Espresso House. Det är sjukt mycket söta fåglar här inne men det är också vita prickar överallt på bord, stolar och soffor. Aja, det var väl bara en tidsfråga. Torkade bort det värsta och det syns inte så mycket. Det luktar ju i alla fall inget och jag är glad att det inte hamnade på datorn.

 

Jag läste igenom några av mina första inlägg i bloggen igår och insåg att om en och halv månad så har det gått fem hela år sedan jag startade bloggen! Hur sjukt är inte det? Tänk att jag varit så ihärdig. Har nog aldrig lyckats bibehålla ett så långt projekt tidigare. Men så tycker jag ju verkligen om det också. Så tacksam över den dagen då jag fick ingivelsen att starta upp detta!

 

En till grej jag gjorde i morse var att börja skriva ett jättelångt inlägg om utmattning. Jag har skrivit två och en halv dokumentsida och tar paus med det för idag. Det handlar mycket om hur jag var som person innan utmattningen, hur den smög sig på under åren, hur mitt liv såg ut när det var som värst och hur det ser ut nu. När jag läser om utmattning på nätet så hittar jag ingen som riktigt beskrivit sjukdomsförloppet över tid. Och jag vet inte om jag inbillar mig men det känns som att det är annorlunda för mig än för många andra. Och jag tror att det är därför jag tvivlar så mycket över diagnosen och går runt med känslan av att mina symptom inte gills.

 

Så jag skriver lite om det, det kommer ut någon gång i nästa vecka förmodligen. Med det inlägget så har jag gjort en ny kategori som syns överst på sidan om du surfar på datorn. ”Min historia” heter den och jag har lagt in två gamla inlägg där och det är där inlägget om utmattning också kommer hamna.

 

När jag läste de där första inläggen förresten så slogs jag av hur mycket jag brukade fotografera på den tiden. Jag verkligen älskade att göra det också. Det är något som utmattningen har tagit ifrån mig och jag saknar det verkligen. Så idag släpade jag med mig kameran utöver datorn på min halvtimmeslånga promenad in till stan. Phew! Har tagit några bilder i blindo för solglasögonen och ska se om jag kan orka redigera några av dem så de kan få komma med i det här inlägget. Skulle ni tycka om mer bilder i min blogg? Eller det spelar ingen roll kanske?

 

Tadaaa! Det blev bilder trots allt. Har svårt att se hur de ser ut här med solen som bländar, men jag tror att de är okej. Varsågoda och njut!

 
 
 
 
#1 - - emma:

gott med fika

Svar: Ja, visst! :)
Viktoria Wahren

#2 - - E:

Så härligt med bilder och så fina sådana och att du har det bra! Att träffas av fågelbajja betyder tur förresten 👍😃❤

Svar: Haha, jaså? ^^ Jamen dåså! Bra för mig.Och tack förresten! <3
Viktoria Wahren

Till top