Mot Norrköping!

Tankar/känslor / Permalink / 1
Jag har mått riktigt bra de senaste dagarna och även idag än så länge! Vaknade och hade ingen särskild plan för dagen. Jag och min sambo har pratat om att åka till Norrköping och strosa runt ända sedan vi träffades i slutet av sommaren 2015 (herregud vad länge sedan det känns). Vi kom iväg en gång för ett år sedan men vi stannade inte särskilt länge. Jag köpte två tidningar på Pressbyrån sedan skulle vi hitta ett fik eftersom jag var lite hungrig. Min sambo skulle hitta ett fik han kände till sedan tidigare men det fanns tydligen inte längre. Istället gick vi till ett närliggande ställe som låg i ett fint gammalt hus. Den fina miljön vägdes ut med ett uselt utbud och skyhöga priser. Det fanns ungefär en kaka och en torr bulle man kunde köpa för femtio kronor styck. En ost- och skinkmacka för hudra kronor och så lite vanligt kaffe och te för fyrtio kronor koppen. Jag fick världens ångest när tjejen i kassan tittade uppfordrande på oss, väntade på att vi skulle beställa.
 
Det slutade med att jag fick ta en oxascand och sedan åkte vi hem. Jag minns att jag också hade tänkt att jag skulle ta en dansklass på öppet hus på kvällen men det fick vara eftersom ångesten fortfarande var alldeles för hög väl hemma i Nyköping.
 
Jag hoppas verkligen på att det ska gå bättre denna gång. Det känns som att det kommer gå bra. Men det är ju läskigt eftersom sådant här brukar ge mig ångest. Det kommer kosta pengar. Jag kommer bli hungrig och inte veta vart jag ska gå eller vad jag ska välja. Det kommer göra ont i ryggen och foten när vi går runt timme efter timme. Det är en relativt lång resa. Mycket folk också antagligen. Och så vidare...
 
Men jag har en bra känsla. Dessutom har jag faktiskt knappt alls behövt ta någon ångestdämpande tablett de senaste två månaderna. Jag har kunnat hantera alla de känslor som dykt upp på egen hand. Hur bra är inte jag!? Nu ska jag äta nudelfrukost och klä på mig. Önska mig lycka till!
#1 - - Anonym:

💪💎💖

Till top