Ännu en dag i livet

Tankar/känslor / Permalink / 2
Ser man på! Jag har fått mens. Det kändes som om det var väldigt tidigt på morgonen, fem eller halv sex kanske. När jag tittade på klockan var hon tio i åtta. Så jag gick upp och tog en ipren, värmde en vetekudde och gjorde en liter te. Jag brukar ogilla frukost för att det är så tråkigt men idag hade vi valnötsbröd och brie hemma. Bättre än så blir det ju inte. Jag tänker att jag ska hitta någon bra serie att titta på idag och senare kanske ta en promenad runt i området. Jag har varit på Espresso House kanske tio av de tretton dagar som vi nu är inne i på det nya året. Idag får kanske bli en sådan där hemmadag.
 
Det är märkligt hur mycket jag längtar efter att få barn samtidigt som jag vill dö. Det känns ärligt talat helt stört. Hur kan jag vilja båda samtidigt? Och så starkt? Jag kommer i alla fall inte få några barn just nu. Jag vet att det skulle vara ren idioti när jag mår såhär. Och man är ju inte själv i ett sådant beslut heller. Så även om jag skulle få något dumt ryck så har jag inte så mycket att säga till om.
 
Jag har i alla fall fortsatt med min dagliga meditation. Jag är inne på sjutton dagar i sträck nu. Det är relativt skönt att göra det. Skönt att slippa den deprimerade rösten i huvudet som klagar på allt och alla. Skulle vilja ha lite mer av den där tystnaden. Om jag hade haft koncentrationen till det så hade jag gjort det hela jävla dagarna.
 
Vad mer? Jo vår murgröna är nästan helt död nu. Vi köpte den på mitt initiativ för två månader sedan. Jag hade läst att de skulle vara lättskötta. Jag har verkligen, verkligen försökt. Läst på och följt instruktionerna supernoga. Men nu är det bara en gren eller kvist eller vad man ska kalla det för som ännu inte torkat ut. Funderar på att kasta ut den i rabatten. I bästa fall kanske den slår rot och kan leva vidare där.
 
Livet känns sorgligt och trist. Men på något vis är det ändå bättre när jag har mens. Då kan jag ju skylla på att det är därför allt känns jävligt. Och så blir det lättare att vara snäll mot sig själv. Mer okej att sitta inne hela dagen. Ungefär som att vara sjuk. Fysiskt alltså. Jag skulle mycket hellre vara sjuk fysiskt. Tänk om man kunde få ha cancer eller något istället? Jag vet, jag är bitter. Ta det inte personligt.
#1 - - Anonym:

Du är så himla stark och klok, tycker det är så inspirerade att läsa dina funderingar och du är cool.
Murgröna är skitsvårt att sköta inomhus, känslan att plantera ut är helt rätt om den inte vill må bra inomhus. Skönt att man inte är ensam om att umgås och småprata med sina blommor förresten 😄💟

Svar: Tack för bekräftelse, jag gör nog så då! Med murgrönan alltså. Och tack för komplimanger. <3
Viktoria Wahren

#2 - - Anonym:

Ps; börja önska dig gott istället för att måla upp hemska eller alternativa öden. Be dina skyddsänglar om att få hjälp att bli frisk helt istället för att byta sjukdom. All kärlek till dig 💟

Till top