Om dissociation

Tankar/känslor / Aldrig ensam, Borderline, CPTSD, Depression, Dissociation, Drömmar, PTSD, Panikångest, Psykisk ohälsa, Psykiskt sjuk, Psynligt, Tacksamhet, Utmattningssyndrom, Våga tala om det / Permalink / 0
Hej på er! Idag är det söndag och det innebär att min vecka på Instagramkontot om.dissociation är över. För er som inte har Instagram så tänkte jag dela med mig av ett urval av de texter jag skrivit under veckans gång. Totalt tjugosju inlägg gjorde jag om jag räknat rätt. I snitt tre stycken om dagen alltså. Det känns enormt skönt att det är över samtidigt som det varit väldigt kul och lärorikt. Ofta utmanar jag mig själv och faller djupare ner i mitt mående. Men den här gången tror jag att jag lyckats ta mig genom nätt och jämt, kommit ut på andra sidan och blivit stärkt! Åtminstone mentalt. Fysiskt är jag ett vrak. Ligger bara i soffan hela dagarna. Efter varje inlägg jag gjort på Instagram har jag blivit helt dränerad på energi och fått panikångest osv. Så det ska bli skönt att få vila nu. Gå ner i varv. Slippa oroa mig över om någon kommer kritisera mig (ingen har gjort det, alla har varit jättesnälla) eller hur många "likes" jag fått (har fått mer likes än på mitt vanliga konto, så ingen anledning att oroa mig här heller).
 
Varsågoda och njut:
 
 
En del inlägg som ni märker nedan tex fick inlägget nästan inte helt plats på skärmen. Men hoppas ni kan läsa ändå vad som står! Just denna nedan står det också ovanför DEL 1/2
 
 
Inlägget nedan är DEL 2/2
 
 
 
 
 
 
 
 
Inlägget nedan är DEL 1/3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag är ledsen att ni inte får se bilderna till mina inlägg men till detta nedan hör bilder tagna ur min dagbok från 2008 så jag postar bilderna här nedan först och sedan texten som står till.
 
 
 
 
 
 
Och nu kommer alltså texten till fotografierna nedan.
 
 
Nedan kommer ett boktips! Jag fick inte med hela den här usla bilden på boken men titeln är alltså "Vad hjälper? Vägar till återhämtning från svåra psykiska problem" av Alain Topor.
 
 
 
 
 
 
Tack för mig och tack för den här veckan!
Till top