Höstlycka

Tankar/känslor / Aktiviteter, Aktivitetsersättning, Aldrig ensam, Höst, Psynligt / Permalink / 0
Jag vill bara skriva att jag är så himla lycklig just nu! Det har varit lite på tal om arbetsträning, mitt egna initiativ. Det är krångligt att förklara men jag hade två alternativ på det området. Det ena står jag i kö till nu och vet inte exakt hur lång tid det kommer att ta, men förmodligen ganska lång tid. Vad nu det innebär? Det andra kunde jag börja med om en eller två månader. Först kändes det jättebra men i efterhand inte alls. Kvinnan som jag hade möte med kändes som om hon försökte sälja in deras program till mig. Det kändes som om hon pressade mig till att försöka göra mer än jag tror att jag klarar av. Och jag brukar överestimera vad jag klarar av och sedan gå in i väggen. Så idag tog jag beslutet att jag ska strunta i dem och vänta till årsskiftet och se om alternativ nummer ett känns bra istället. Till dess har jag en hel del annat på gång i alla fall som känns mer än nog även om jag är uttråkad ibland.
 
När jag säger att jag är uttråkad så innebär inte det att jag har energi till att göra saker. Utan bara rätt slätt att jag skulle vilja hitta på saker men kan inte. Jag har ju aktivitetsersättning. Jättebra grej. Så de aktiviteter som nu är inplanerade under hösten är gym, som jag haft redan sedan tidigare men nu har jag tänkt byta från Nordic Wellness till Friskis och svettis. Skillnaden är att Nordic är ett företag, Friskis är en förening. Det är en annan stämning. Inte lika säljig och pushig. På friskis kan man komma som man är och göra så mycket man orkar. Älskar deras jympingpass där jag nästan glömmer bort att jag tränar. Det är ren rörelseglädje! Och så får man använda salarna fritt när det inte är pass. Det kunde man inte göra på Nordic utan att boka och betala extra. Så om jag vill kan jag dansa fritt där inne!
 
Nytt för hösten blir också yoga samt cirkelkurs i "Sokratiska samtal"! Båda två talar SÅ mycket till mitt hjärta. Det är precis vad jag vill ha och behöver. Och så har jag MBT (gruppterapi) en gång i veckan, samt individualterapi och så läkarbesök då och då. Och det räcker. Jag känner mig så lycklig. Det här kommer bli en bra höst!! Önska mig lycka till med alla dessa saker!
Till top