Senaste...

Tankar/känslor / Om mig, Senaste / Permalink / 0
 
...klädinköp? En vinröd kjol som sitter i midjan. Ett riktigt bra fynd! Jag fick för mig att gå in på Dea Axelsson eftersom jag kommit fram till att jag gillar modet som var populärt när dagens damer var i den åldern jag är i nu. Det var en chansning men så hittade jag den här. Kostade bara 125 kr, har en lyxig textur och går nästan ner till knäna så jag slipper visa rumpan!
...låt? Det var ett tag sen sist jag hittade något jag verkligen tycker om. Och då var det Shpongle för hela slanten. Just nu svävar jag runt lite mellan olika genrer och väntar på nästa stora genomslag.
...film? Ser mest på serier numer. Den senaste filmen jag kan komma ihåg på rakt arm som gjorde intryck på mig var "A beautiful mind" och nu jag tänker på det så vill jag också nämna dokumentären "My beautiful broken brain". Haha, väldigt lika titlar. Den första fastnade jag för dels för att den är baserad på en verklig person som jag känner mig ganska inspirerad av. Kan han så kan jag. Den andra gillar jag för att den är så drömlik. Det är samma värld som vi alla lever i fast från ett helt annat perspektiv.
...bok? Har just läst klart Engelsforstriologin. Det tar emot att säga att jag tyckte om den, den är skriven för ungdomar och den kändes relativt förutsägbar. Men den var ändock svår att lägga ifrån sig. Något som varit relativt sällsynt på sista tiden. Har haft svårt att finna nöje i saker. Idag har jag påbörjat boken "Amerikanska gudar" av Neil Gaiman på inrådan av min sambo. Handlar tydligen också om demoner bland oss människor fast det är en vuxen saga.
...matextas? Tjockkorv i baguette med majonnäs, vitlökspulver och västerviksenap. Sjukt gott! Fast de senaste dagarna har jag mer och mer börjat sukta efter soppor med olika tillbehör.
...dansgolv? Varhelst där jag är och andan faller på. På sista tiden har ju det mest varit i vardagsrummet eller i hallen framför spegeln. Men snart hoppas jag på större lokaler och fler dansare! Söndagsjam här kommer jag!
...resa? Teneriffa för snart ett år sen med Oscar. Skulle bli en solsemester men det blev en mysig vi-gör-det-bästa-av-saken-resa. Längtar efter att resa igen! Jag vill överallt nu, jag tänker på det varje dag. Jag vill främst just nu besöka alla Europas huvudstäder. Paris, Amsterdam, Prag, Lissabon och Berlin. Äta, dansa, vandra, dricka, shoppa och dokumentera alltihop!
...favoritapp? Äsch det finns inga riktigt bra appar så länge de inte kan bota min spykiska ohälsa. Men mobilt bankID är väldigt smidigt.
...tv serie? Oj det finns så mycket! Dirk Gently's, the OA, Expanse och såklart Gilmore Girls.
...googling? Irland, skulle se så jag inte misstog mig att Dublin är huvudstaden. Tänkte skriva in det i listan ovan om huvudstäder jag vill besöka. Men sen tänkte jag att om jag behövde googla vad staden hette så kanske den inte ligger högst på listan trots allt.
...tårar? Igår efter att jag pratat i telefon med min handläggare på f-kassan. Han är fantastiskt omtänksam och medlidande och löser alla mina problem så gott han bara kan. Gråter av lättnad regelbundet när jag pratar med honom.
...gapskratt? Jag minns inte. Gapskrattar sällan som jag gjorde i gymnasiet och när jag var yngre än så. Men det var en rätt rolig scen i sista boken av Engelsforstriologin när vattenelementet flippar ur! Skrattade högt för mig själv under flera minuter och ler fortfarande nu när jag tänker tillbaka på det.
...girlcrush? Eija Nadine! Sen jag fick kontakt med henne i måndags har jag tänkt på henne varje dag. Tittat igenom hennes instagram och alla dansklipp hon lagt upp. Och jag blir så inspirerad. Hon är så vacker, stark och konstnärlig. Jag vill vara lite mer som henne!
...insikt? Anledningen till att saker suger är inte alltid bara för att de faktiskt gör det. Ibland beror det på att man själv är stressad, sårad eller deprimerad. Om man faktiskt ger saker en mer ärlig chans så kan de överraska en.
...modeupplevelse? Fick en silverglittrig tröja av mamma i julklapp som min syster upplyste mig om var moderiktig just nu. Först kände jag mig lite skeptiskt men när jag provade den och den satt rätt bra bestämde jag mig för att jag gillar den!
...besvikelse? När man är sjukskriven så har man inte så mycket pengar. Det slår mig fortfarande ganska hårt varje gång jag drömmer mig bort om saker jag vill göra.
...beautymåste? Sova bra, äta bra, duscha och smörja in sig med olja när man bli torr.
...drink? Irish coffee!
 
Bara så vi inte glömmer bort att jag är mer än bara mina diagnoser. Jag är också en människa. Jag är jag. Om någon hade glömt det!
 
 
Till top