Gnällig överlevare

Tankar/känslor / Bakis/Sjuk, Fontänhuset, Sliten, Sverigekonferensen 2017, Trött och ledsen, Återhämtning / Permalink / 0
Hej. Jag vet inte, jag kände för att skriva en uppdatering bara. Jag är trött som utav bara helvete och orkar ingenting. Ätit kakor till frukost, lunch och middag, tänt massor av ljus och skitit i att diska och plocka undan saker efter mig de senaste dagarna. Var i Båstad på Fontänhusens Sverigekonferens tre dagar förra veckan. Kom alltså hem i torsdags och jag har känt mig bakis, till och med sjuk sen dess. Ungefär en vecka senare nu alltså och jag mår som om jag blivit överkörd av ett ånglok. Det är svårt att acceptera att det inte går att göra saker när man är såhär trött. Jag är ju den där personen som håller igång och är produktiv. Den här saken som bara ligger på soffan hela dagarna och gnäller, det är ju inte jag... väl? Eller så är det det. Det kanske är jag båda två. Jag önskar att jag kunde slippa att vara den här personen som jag är nu. Men det hjälps inte. Acceptans. Hell yeah. Ja eller nåt. Jag har fått hjälp att göra en kladdkaka, orkade inte själv. Den ska ätas upp ikväll, det vill jag lova!
 
Orkar inte ens förklara vad Sverigekonferensen är för något. Folk har frågat varenda gång jag tagit upp det. Till och med de som jag redan berättat för tidigare. Googla för fan. Nej ursäkta. Jag tappar greppet här. Jag orkar verkligen inte skriva. Orkar inte vara trevlig. Fokus nu på att acceptera att saker är som de är. Och det är okej att inte göra någonting alls i en hel evighet medan man återhämtar sig efter något stort och tungt. För det var det. Det var jävligt stort och tungt. Jag är egentligen glad att jag över huvud taget tog mig dit och sen tog mig tillbaka igen. Och fortfarande är vid liv. Så det var det. Ikväll. Nu kladdkaka.
 
 
Till top