RIs och ros idag

Tankar/känslor / Förlora kontroll, Jobbet, Mus, Reklamation / Permalink / 0
Jag har köpt en trådlös mus som ligger skönt i handen. Logitech, tre års batteritid och kostade strax under 400 spänn. Det står att den ska ha "precise laser tracking". Fan heller säger jag. Jättebesviken, hatade den från första stund. Den släpar efter och är inte alls särskilt precis. Särskilt inte vid små fina rörelser. Vilket är precis vad jag använder ofta när jag redigerar bilder.
 
Det var ju därför jag från första början ville köpa en mus, jag har ju en touchpad på min dator. Men det behövs en riktigt mus för att kunna göra fina precisa små rörelser  och samtidigt använde snabbkommandon och klicka på olika sätt (som jag gör när jag redigerar bilder). Men nej. Det är jättesvårt att styra rätt. Det blir bättre resultat när jag lägger musen på ett blankt papper istället för på träbordet. Den tycks gilla blanka ytor bäst. Men inte ens där är den optimal. Jag är besviken. Tror inte att den är trasig dock det är nog bara jag som är väldigt kinkig med små detaljer. Går det att reklamera tro?
 
Nu struntar vi i det för tillfället. Vi pratar om något kul istället. Har det hänt något kul på sistone... Jag måste faktiskt tänka efter. Min chef säger att jag gör ett jättebra jobb och satt och tröstade mig i över en timme medan jag grät idag. Kontrollbehövet inom mig blev plötsligt okontrollerbart. Det var alldeles för mycket som jag kände att jag inte kunde kontrollera. Vad gäller saker som kunder klagar på som jag skickar vidare uppåt till chefer på coop. Saker och ting går så långsamt där och den största förändringen som gjorts nu är att vi fått ytterligare ett nytt system att jobba i. Som är väldigt komplext och det blev bara för mycket för mig.
 
Det kändes som att jag åkte för fort i skidbacken och råkade volta och falla. Fick snö innanför kläderna och chocken som kom efteråt gjorde att jag helt kortslöt i hjärnan och kunde inte tänka en tanke till. Gav mig själv rätten att ta rast och sen satte jag mig och grät och pratade med chefen i över en timme. Han satt lugnt kvar och pratade med mig och var jättesnäll. Jag fick ta den tiden jag behövde, fick kladdkaka med grädde till och med. Bästa företaget, bästa chefen!
 
Kanske inte världens gladaste grej så för mig. Men stor eloge och tack så mycket. Jag känner mig uppskattad och väl omhändertagen. Kändes fint.
 
 
Den här bilden tog jag förra veckan har jag för mig. När jag gick förbi där igen nu i helgen så hade någon ställt upp hästarna igen så de stod fint och prydligt!
 
Till top