En bra dag!

Tankar/känslor / Nytt jobb, arbetsförmedlingen, bra dag, kritik, teater / Permalink / 0
Jag har fått ett nytt jobb! Och de verkar jättebra, har en bra magkänsla inför detta jobb. Och sånt ska man ju ta på allvar. Sen var det en allmänt trevlig dag på webhallenidag också. Jag fick lära mig en del nya saker inom service. Och så fick jag en lönespec från danscenter och ÄNTLIGEN en handlingsplan från arbetsförmedlingen idag. Som jag förhoppningsvis inte behöver mer. Jag skrev ju in mig i höstas, och han som jag träffade under inskrivningen var riktigt dryg och okänslig. Sen dess hörde jag ju inte av arbetsförmedlingen  förrän nu för en månad sen. Då fick jag en ny kontakt som hette Rasmus. Och han var hur trevlig som helst och verkade faktiskt bry sig, han ville hjälpa mig. Så synd att jag inte fick prata med honom tidigare.
 
Hur som helst. Det känns bra idag! Bortsett från att jag är helförkyld och försökte färga mitt hår för nån dag sen och misslyckades. Besvikelsen blev ju påtalig när färgen över huvud taget inte ens tog! I vissa ljus syns det att mitt hår glänser mer åt kopparhållet. Men det känns jättetöntigt att färgen var så dålig. Det var permanent färg och på baksidan så visar de att även om man har så mörkt hår som jag har så ska resultatet ändå bli ganska nära färgen som är på framsidan. Aja. Synd antar jag.
 
Annars så körde vi ett genomdrag för första gången i söndags med en testpublik i pjäsen jag är med i. Det jag nog inte ens avslöjat för de flesta av er. "Du vet inte- för du har inga barn" regi och idé Petter Wikström. Vi är nio personer i ensemblen nu tror jag. Och alla har hjälpt till att skriva scener och diskutera fram handlingen. Vi har inget manus än utan improviserade på scenen. Jag tyckte det gick riktigt bra, publiken gav oss massor med värdefull kritik. Tack för det! Och vi fick även veta att historien håller, även om den inte är klar. Publiken var imponerade trots allt. Phew!
 
Avslutar med lite fler bilder på Karin som jag redigerat!
 
 
Till top